Setembre, un mes clau en la salut dels petits

Setembre és un mes molt important en el nostre calendari ja que per als nostres fills i filles suposa el final de les vacances d'estiu i l'inici d'un nou curs escolar. Nosaltres, com a pares, encara lluitem per superar el record nostàlgic de les nostres curtes vacances i mirem de superar l'estrès que suposa la tornada a l'escola i l'acceptació de la rutina del nostre dia a dia.

És per tant un mes de canvis i reajustaments en el nostre dia a dia que podem aprofitar també per a assegurar-nos de revisar diferents aspectes de la salut dels nostres fills i filles i fins i tot, millorar-los.

Som conscients que l'estiu és una època en la qual som més permissius i on grans i petits trenquem amb les nostres rutines i hàbits. És una època, a més, on és freqüent que els nostres fills i filles pateixin malalties com otitis, laringitis, insolacions, picadures d'insectes, conjuntivitis, infeccions, gastroenteritis...

Per tant, amb el final de les vacances i l'inici del curs escolar, t'aconsellem que realitzis una revisió pediàtrica, podològica, oftalmològica o dermatològica, segons les seves necessitats. Així t'asseguraràs que els afectes de totes aquelles activitats i/o malalties estiuenques que hagin pogut patir no els hagin afectat negativament.

També, de cara al nou curs escolar, disposem d'un servei de psicologia i logopèdia infantil especialitzats en prevenir, detectar i intervenir en aquelles dificultats que poden afectar el desenvolupament òptim dels nostres fills i filles.

A la Policlínica Guadalupe ja fa més de 3 anys que vam obrir de bat a bat les nostres portes als més petits de casa i posem a la vostra disposició als millors professionals perquè us atenguin amb la màxima professionalitat i amb un tracte familiar i proper.

Disposem de més de 25 especialitats mèdiques i atenem tant a mutualistes com a pacients privats.

Informa't sense compromís trucant al 93.470.29.70 o bé al nostre lloc web: www.policlinicaguadalupe.com