PneumologiaPneumologia

Treballem en la prevenció, avaluació, diagnòstic i tractament de les patologies de l'aparell respiratori.

Quins serveis i tractaments em poden interessar?

EPOC: Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica, la principal causa d'aquesta malaltia és el tabaquisme.

Asma: Aquesta malaltia és cada vegada més comuna entre nens i joves. Es calcula que la pateix un 5% de la població adulta i un 10% dels nens i adolescents.

Detecció de càncer de pulmó: Existeixen diferents factors de risc en l'aparició del càncer com són: l'edat, antecedents familiars, causes mediambientals i els hàbits de vida.

SAHS: Tractament de la síndrome d'apnees-hipopeneas del somni i té com a finalitat determinar els signes i els símptomes de la malaltia i aconseguir una bona qualitat del somni.

Infeccions/Pneumònies: Les pneumònies es desenvolupen quan un germen infecciós envaeix el teixit pulmonar. Aquests gèrmens poden arribar al pulmó per tres vies diferents: per aspiració des del nas o la faringe, per inhalació o per via sanguínia.

Hipertensió pulmonar: És un augment de la pressió en les artèries dels pulmons que pot derivar en una insuficiència cardíaca.

Aquests són solament alguns dels serveis i tractaments que donem, si tens qualsevol consulta, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Dra. Lovera

Pneumologia pediàtrica

             dimarts de 16 h a 20 h. 

             divendres de 17 h a 20 h. 

 

Vull demanar cita