2020_11_02_POLICLÍNICA_GUADALUPE_ICONA_WEB_MEDICINA_INTEGRAL_2.pngMedicina Integrativa (adults i infantil)

El teu metge integratiu de confiança a Esplugues de Llobregat

 
 
 

La medicina integrativa engloba la medicina convencional i la medicina natural, per a posar a la disposició del pacient tots els instruments possibles per a la seva curació.

Els tractaments que es realitzen depenen del pacient i la seva patologia.

S'utilitzen els tractaments convencionals (antibiòtics, antitèrmics, etc.) i a vegades s'acompanyen de tractaments més naturals (homeopatia, fisioteràpia, oligoelements, etc.) obrint així un ampli ventall de possibles remeis per al pacient

Beneficis de la medicina integrativa:

  • La persona és tractada com una unitat. Això significa que, en lloc de tractar el problema, aquesta especialitat busca l'origen del mateix i treballa per a canviar els hàbits que van generar aquest problema.
  • El pacient coneix tots els processos. El metge té en compte les opinions del pacient sobre el tractament i les experiències anteriors amb diferents teràpies alternatives.
  • Els canvis es realitzen amb calma. La medicina integrativa dóna l'oportunitat al pacient d'adaptar-se als canvis i acceptar el tractament de manera més positiva, en lloc d'aclaparar-lo amb informació i tractaments des del primer moment.
  • Ajuda a les persones amb problemes crònics. La medicina integrativa és una molt bona eina per a aquelles persones que sofreixen problemes crònics o dolor. Aquesta especialitat s'enfoca a aconseguir l'equilibri entre la ment i el cos.
  • Assegura l'atenció personalitzada. Pel fet que la medicina integrativa analitza tot el quadre complet i no sols els símptomes, els metges han de passar més temps amb el pacient per a entendre completament el que li passa i quin és el problema de fons. No dubtis a conèixer tots els avantatges de la medicina integrativa i amplia les teves opcions terapèutiques de salut i prevenció. Si tens qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

 

Si vols demanar cita també pots fer-ho a través del nostre telèfon o via WhatsApp.

 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Xavier Riopedre

dimarts de 11 h a 14 h.
dimecres de 16 h a 20 h.

 

Vull demanar cita

Sin título-1.jpg